Multivitamines

Vegan multivitamines voor kinderen en volwassenen. 100% plantaardig en vloeibaar voor de beste opname. Vrij van gluten, lactose, toegevoegde suikers en zoetstoffen.

Filters

  • Multivitamine Druppels voor Kinderen 30 ML

  Multivitamine Druppels voor Kinderen 30 ML

  Natuurlijke Multivitamine druppels bestaat uit een mix van plantenextracten zonder toegevoegde suikers, gluten- en lactose vrij. Geschikt voor baby's, peuters en kinderen. De vitamines dragen bij aan de weerstand en het immuunsysteem.

  € 16,95

  € 16,95

  • Multivitamine Kinder + D3 Druppels 50 ML

  Multivitamine Kinder + D3 Druppels 50 ML

  Vloeibare Mix van natuurlijke plantenextracten met vitamine D3 uit Alg. Draagt bij aan de groei en ontwikkeling van botten, weerstand, vermoeidheid en ondersteunt het immuunsysteem. Speciaal ontwikkeld voor baby's, peuters en kinderen.

  € 22,95

  € 22,95

  • Vegan Multivitamine + D3 Druppels 50 Ml

  Vegan Multivitamine + D3 Druppels 50 Ml

  Mix van natuurlijke plantenextracten, organisch gebonden vitamines en mineralen. Zonder zoetstoffen, alcohol of synthetische toevoegingen. De aanwezige vit C en D3 draagt bij aan goede weerstand, het energieniveau en ondersteuning van het immuunsysteem.

  € 24,45

  € 24,45

  • Multivitamine Complex in druppelvorm 30 ML

  Multivitamine Complex in druppelvorm 30 ML

  Mix van natuurlijke plantenextracten, organisch gebonden vitamines en mineralen. 100% natuurlijk! Bevatten geen smaakstoffen, toevoegingen, zoetstoffen, suikers en 0% alcohol. Ondersteunt de weerstand! In druppelvorm en geschikt voor het hele gezin.

  € 16,95

  € 16,95

Multivitamines

We hebben verschillende Multivitamines voor zowel kinderen als volwassenen.

Deze zijn in twee maten, 30 ml zonder de vitamine D3 en de 50 ml met de vitamine D3 erin. Alle ingrediënten zijn 100% natuurlijk en plantaardig. De druppels bevatten een mix van natuurlijke plantenextracten, organisch gebonden vitamines, mineralen en sporenelementen. De druppels compenseren de in ons voedingspatroon ontbrekende vitamines en mineralen. De aanwezige d3 wordt gewonnen uit algen.

De nieuwe Vegan Multivitamine + vitamine D3 is handig, daar de vit D3 dan niet meer apart gegeven hoeft te worden aan uw kind en voor volwassenen het ook al in het supplement aanwezig is.

We hebben deze multi + D3 zowel voor kinderen als volwassenen in een 50 ml fles.

Multivitamines zijn in druppelvorm, worden direct opgenomen door het lichaam en bevatten geen toevoegingen. Vrij van gluten, lactose, toegevoegde suikers en zoetstoffen. 100% natuurlijk!

Geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  VitaminFit 4.8 / 5 - 2284 Reviews @ Trustpilot