Kruiden en plantenextracten

Filters

  • Echinacea druppels

  Echinacea druppels

  Ondersteunt de natuurlijke afweersysteem, immuunsysteem. Weerstand. Verzachtende invloed op luchtwegen. Geschikt voor kinderen en volwassenen.

  € 17,95

  € 17,95

  • Grapefruitpit olie druppels

  Grapefruitpit olie druppels

  Draagt bij aan de weerstand, het immuunsysteem en ondersteunt de natuurlijke afweer van de lichaamscellen. Grapefruitpit olie extract samen met Limoenpitolie. Geschikt voor volwassenen en kinderen. 100% plantaardig!

  € 18,45

  € 18,45

  • Natuurlijke Kurkuma capsules

  Natuurlijke Kurkuma capsules

  Ondersteunt het afweersysteem. Antioxidant. Curcumine beschermt cellen tegen invloeden van buiten af. Draagt bij aan de spijvertering. Voor soepele gewrichten. Goed voor hart- en bloedvaten. Kurkuma is een gestandaardiseerd Wortelextract.

  -10% Sale

  17,85 € 15,99

  17,85 € 15,99

  • Reishi & Shiitake paddenstoelen capsules

  Reishi & Shiitake paddenstoelen capsules

  Dit supplement bevat de 2 bekendste paddenstoelen ter wereld in 1 capsule. Bevordert het natuurlijke afweersysteem en het immuunsysteem. Deze paddenstoelen zijn rijk aan voedingstoffen en dragen bij aan een gezonde bloedcirculatie en cholesterol spiegel.

  -10% Sale

  19,95 € 17,95

  19,95 € 17,95

  • Mariadistelpitolie druppels

  Mariadistelpitolie druppels

  Ondersteunt een reinigende werking van de lever, de gal-en leverfunctie. Bevordert de spijsvertering. Vochthuishouding. Met paardenbloem en Brandnetel olie extract. Koudgeperst en zonder toevoegingen.

  € 18,45

  € 18,45

  • Teunisbloemolie druppels

  Teunisbloemolie druppels

  Ondersteunt bij menstruatie-ongemakken en bevordert een normale menstruatie. Heeft een positieve invloed op de hormoonbalans en wisselstemmingen. Teunisbloem olie kan ook worden toegepast ter ondersteuning voor hart- en bloedvaten.

  € 18,45

  € 18,45

  • Valeriaan & Citroenmelisse Druppels

  Valeriaan & Citroenmelisse Druppels

  Unieke combinatie van Valeriaan & Citroenmelisse. Bij innerlijke onrust en Stress situaties. Draagt bij aan een normale slaap en goede nachtrust. Bij stress en onrust. Natuurlijke rustgever! In druppelvorm.

  € 19,45

  € 19,45

  • Cranberry capsules

  Cranberry capsules

  De cranberry of Veenbes bevatten de actieve stof PAC proanthocyaniden. 100% natuurlijk plantaardig.

  € 18,45

  € 18,45

  • Ginseng Guarana Ginkgo capsules

  Ginseng Guarana Ginkgo capsules

  Een unieke combinatie van 3 ingrediënten die kan bijdragen aan zowel energieke als mentale vitaliteit. Helpt vermoeidheid verminderen. Energie. Goede doorbloeding, concentratie vermogen en geheugen. Natuurlijke bron van cafeïne. Levertijd 5 dagen!

  € 22,95

  € 22,95

  • Borage olie druppels

  Borage olie druppels

  Plantaardige olie met de rijkste natuurlijke bron van GLA. Ondersteunt het natuurlijke vermogen van de huid, de hormoonhuishouding, gunstig voor de bloeddruk en soepele gewrichten. Geschikt voor volwassenen en kinderen. 100% plantaardig!

  € 18,45

  € 18,45

  • Vitaliteit / Vitality Max capsules

  Vitaliteit / Vitality Max capsules

  Geestelijke en lichamelijke balans. Ondersteuning aan het energieniveau voor vitaliteit. Positief effect op libido. Goed voor concentratie en geheugen. 100% natuurlijke en plantaardige kruiden.

  € 19,95

  € 19,95

  • pH Balans capsules

  pH Balans capsules

  Ter ondersteuning van een gezond zuur-base evenwicht - pH waarde van 7 is neutraal. Draagt bij aan vermindering van vermoeidheid. 100% plantaardige ingrediënten.

  € 17,85

  € 17,85

  • Vitex Agnus Castus capsules

  Vitex Agnus Castus capsules

  Vitex Agnus Castus ook wel de naam Monnikspeper is een 100% natuurlijk kruid. Biedt ondersteuning bij ongemakken rondom de menstruatie en bij de overgang. Voor evenwicht van de vrouwelijke hormoonhuishouding.

  € 18,45

  € 18,45

  • Ginkgo Biloba capsules

  Ginkgo Biloba capsules

  Goed voor de doorbloeding en de cognitieve functie zoals het geheugen, concentratievermogen. Mentale Focus. Gestandaardiseerd extract Ginkgo Biloba blad is een 100% natuurlijk kruid.

  € 19,95

  € 19,95

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

  Hide compare box
  VitaminFit 4.8 / 5 - 2386 Reviews @ Trustpilot