Vitaminbottle.nl is VitaminFit

Vitaminbottle wordt VitaminFit

Misschien heb je de nieuwe verpakkingen al gezien in de webshop? We hebben sinds kort namelijk een heel nieuw uiterlijk en een nieuwe naam gekregen! Vitaminbottle heet vanaf nu:

Vitaminbottle wordt VitaminFit

Een naam die we al gebruikten voor onze kinder vitaminelijn en die we nu als nieuwe naam aannemen voor alles wat we doen. Omdat VitaminFit precies staat voor wat we jou en je gezin bieden: een fit en gezond leven met behulp van 100% plantaardige vitamines, direct uit de natuur. Pure gezondheid voor het hele gezin.

Gezond eten is wat ons betreft: zo natuurlijk mogelijk. Omdat we geloven dat het lichaam de voedingsstoffen uit natuurlijke voeding en producten het beste opneemt. Onze vitamines zijn dan ook ontwikkeld op basis van 100% natuurlijke planten en kruiden met een hoog gehalte aan werkzame stoffen en zonder kunstmatige toevoegingen. 

Wat is er veranderd?

Als vaste klant vraag je je misschien af wat er voor jou verandert? Behalve een nieuwe verpakking en nieuwe naam eigenlijk niets. Aan de inhoud van onze producten is niets veranderd. 

De nieuwe verpakking

Wist je dat het doosje van jouw vitamines gemaakt is van 100% gerecylced karton? Daar geven we nu een nieuw uiterlijk aan, met voor iedere categorie een herkenbare kleur. Van onder meer citrusgeel voor onze vitamines, tot roze voor alle supplementen voor vrouwen en dark grey voor supplementen voor mannen. 

Blijf op de hoogte!

De komende tijd voegen we nog meer nieuwe, plantaardige vitamines aan ons assortiment toe. Zoals we recent deden met de nieuwe vitamine C met extra hoge dosering en de nieuwe vitamine K+D3. Via onze nieuwsbrief houden we je hiervan op de hoogte, geven we je advies welke vitamines en mineralen geschikt zijn voor jouw levensstijl en bieden we regelmatig leuke acties!

Ontvang je onze nieuwsbrief al? Klik hier en meld je alsnog aan!

Over VitaminFit

VitaminFit wilt bijdragen aan een gezonde levensstijl met 100% plantaardige voedingssupplementen, zonder toevoegingen. De vitamines zijn vloeibaar ontwikkeld op basis van 100% natuurlijke planten- en kruidenextracten met een hoog gehalte aan werkzame stoffen, zonder gluten, lactose of toegevoegde suikers. De vloeibare extracten worden daardoor zeer goed opgenomen door het lichaam. Ideaal in te nemen door voeding, een drankje, of puur op een lepeltje. Met tientallen producten biedt VitaminFit ondersteuning aan de gezondheid voor het hele gezin. De verpakkingen zijn van gerecycled materiaal en zelfs de opvulkorrels in het pakketje zijn van plantaardig zetmeel. 

Onze vitamines zijn ontwikkeld op basis van 100% natuurlijke planten en kruiden met een hoog gehalte aan werkzame stoffen, zonder enige kunstmatige toevoegingen. Tijdens het productieproces zien wij er tevens op toe dat de transformatie van de bestanddelen puur op scheikundige basis geschiedt en hier geen enkel chemisch proces aan te pas komt. De werkzame stoffen worden goed opgenomen en gebruikt door het lichaam en hebben een opnamecapaciteit van minimaal 96%. 

VitaminFit biedt daarom alleen 100% natuurlijke producten. We hebben een uitgebreid assortiment van 100% natuurlijke plantaardige ingrediënten in druppels en capsules. Vrij van synthetische en kunstmatige stoffen, bindmiddelen, stabilisatoren en conserverings- middelen. Daarnaast zijn de producten vrij van gluten, lactose, zoetstoffen en toegevoegde suikers. 
Bij vragen kan je altijd direct contact met ons opnemen. We helpen je graag met advies op maat.

Gebruik de chat of mail naar [email protected]

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    VitaminFit 4.8 / 5 - 2284 Reviews @ Trustpilot